30. 12. 2011

Ed Hardy

Nechajte na seba dýchnuť atmosféru americkej štvrti, pridajte prvky japonského tattoo a oblečte si magickú značku, ktorej prepadol celý Hollywood. Ed Hardy je kombináciou tradície a moderných streetstylových trendov.

Pod značkou Ed Hardy nájdete návrhy z dielne jedného z najznámejších módnych návrhárov súčasnosti, francúzskeho Christiana Audigiera. Jeho diela spájajú svet celebrít s každodenným zhonom a vytvárajú tak jedinečnú značku plnú farieb a tetovaní. Nie náhodou si oblečenie značky Ed Hardy obliekajú také hviezdy ako Madonna, Paris Hilton, David Beckham a mnohí ďalší.

Samotné meno dal značke kultový americký umelec, Don Ed Hardy, nazývaný niektorými ako Krstný otec moderného tetovania. Práve jeho nápady sa stali základom pre Audigierovu neskoršiu tvorbu a v roku 2004 tak dali vzniknúť dnes už celosvetovo populárnej módnej a štýlovej značke.

Autor tejto značky - Christian Audiger je považovaný za jednu z najžiarivejších hviezd súčasnej modernej módy. Za menej ako 4 roky pôsobenia na módnej scéne sa stal podnikateľskou a návrhárskou senzáciou a jeho tvorivá práca oslovuje masy ľudí po celom svete. V súčasnej dobe má na starosti hneď deväť módnych značiek - okrem Ed Hardy je to jeho vlastná Christian Audigier, ďalej potom SMET, Crystal Rock, C-Bar-A, Savoir Faire, Even Knievel, Rock Fabulous a Paco Chicane. V minulosti sa Christian Audigier podieľal na kolekciách veľkých značiek ako napríklad Diesel alebo Levi 's. A bol to on, kto stál za fenomenálnym úspechom značky Von Von Dutch, ktorú opustil v roku 2004, aby sa mohol naplno venovať budovaniu Ed Hardy.

V sortimente luxusného oblečenia Ed Hardy nájdete okrem iného aj exkluzívne tričká, tielka, mikiny a bundy, opasky, slnečné okuliare. Všetko ladené do motorkárskeho štýlu plného lebiek, drakov a krásnych žien s častým prešívaním do textílie. Zvlášť zadnej strany oblečenie zdobia nádherné designy s využitím celého spektra farieb.

V poslednej dobe pod značkou Ed Hardy môžeme nájsť dokonca plavky, topánky alebo hodinky. Šírka sortimentu je naozaj rozsiahla a stále sa rozširuje. Ak chcete na ulici pôsobiť neobvyklým dojmom a ste ochotní si za svoje oblečenie priplatiť, navštívte jednu z predajní Ed Hardy, alebo nakupujte oblečenie a doplnky tejto značky cez internet. Každopádne počítajte s tým, že oblečenie značky Ed Hardy nie je lacnou záležitosťou, ale v internetových obchodoch ho nakúpite o poznanie výhodnejšie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Vaše názory a pripomienky. Rada si ich prečítam v komentároch!

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...