30. 12. 2011

Diesel

Mekka módy, Taliansko, v roku 1978 vyprodukovala značku, ktorá si od začiatku dávala za cieľ vytvárať kvalitné a módnym trendom zodpovedajúce kúsky. Tak vznikla značka Diesel a je to spoločnosť, ktorá už po mnoho rokov formuje módu pre mladých po celom svete.

Za touto svetoznámou značkou stojí Renzo Rosso, od ktorého pochádzal prvotný impulz k založeniu tejto módnej značky. Snáď možno preto stál od čias jej založenia v jej vedení a vytváral víziu, ktorú by sa mal Diesel uberať. Jeho zámerom bolo obklopiť sa kreatívnymi a talentovanými ľuďmi a tí sa až doteraz starajú o unikátny vzhľad jednotlivých kolekcií.

Značka Diesel sa od svojho vzniku až do dnešnej doby sa snaží byť priekopníkom noviniek v oblasti dizajnu oblečenia. Koniec koncov cieľom je vytvárať predovšetkým rad oblečenia určeného pre nezávislých mladých ľudí, ktorí nechcú byť zviazaní rovnakými zásadami obliekania a potrpia si na unikátne a na prvý pohľad zaujímavé kúsky. Diesel sa teda snaží otočiť chrbtom k väčšine konzumných spotrebiteľov oblečenia a ponúka alternatívnu cestu pre tých, ktorí radi vyzerajú trochu inak a zároveň im nevadí za kvalitu a originálny prístup si trošku priplatiť. Predajne Diesel nájdete po celom svete avšak ak si nakúpite oblečenie
Diesel v internetových obchodoch, ktoré ponúkajú najvýhodnejšie ceny a výpredaje rozhodne ušetríte veľa peňazí.

Ak sa napriek tejto skutočnosti rozhodnete nakupovať oblečenie a doplnky v kamenných obchodoch, nebudete mať problém s dostupnosťou. Diesel je celosvetovo dostupnou značkou, o čom svedčí aj slušné množstvo okolo 80 krajín so značkovými predajňami. Väčšinu z nich nájdete vo väčších obchodoch, ako jednu z mnohých ponúkaných značiek. Len iba niekoľko stoviek obchodov celosvetovo je orientovaných výhradne na značku Diesel. Tie si väčšinou obhospodaruje sama firma, isté percento ale spadá pod miestnych podnikateľov v danej oblasti, ktorí majú licenciu oblečenie a doplnky Diesel predávať. Všetky obchody ale majú spoločné to, že v nich kúpite originálne strihané rifle, tričká, mikiny, ale tiež dosť širokú paletu doplnkov. To všetko so zárukou vysokej kvality.
Či už patríte medzi stálych a verných fanúšikov značky Diesel, alebo sa s ňou ešte len zoznamujete, verím, že si ju veľmi obľúbite.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za Vaše názory a pripomienky. Rada si ich prečítam v komentároch!

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...