29. 5. 2012

Leighton Meester Outfit, 24.11.2010, Španielsko

Pre dnešný deň som vybrala outfit krásnej herečky Leighton Mesteer, ktorú mnohí poznáte vďaka úspešnému americkému seriálu Gossip girl. Mala na sebe prenádherné šaty značky Versus zaujímavého strihu, ktoré nechajú vyniknúť ženské krivky a opticky zúžia pás. Nájdete na nich prestrihy zamatovej látky, vďaka čomu šaty vyzerajú neobyčajne elegantne a honosne. Mne sa tento typ šiat veľmi páči, lebo pôsobí žensky a sofistikovane sexi. Nemyslím si, že žena potrebuje mať „výstrih až po pupok“ aby pôsobila zvodne. Šaty si môžete zakúpiť napríklad tu.






K tomu mala Leighton obuté topánky na platforme značky Pierre Hardy. Tie už žiaľ dnes nezoženiete bežne v obchodoch, možno iba ak ich niekto predáva už použité. Tieto krásne sandálky na platforme majú koženú podrážku a tiež platforma je potiahnutá kožou. Majú vykrojenú špičku a aj pätu a celé sú zdobené farebnými zamatovými krúžkami. Podpätok meria 12 cm a okrem hnedej farby boli dostupné aj v čiernom prevedení. Ktoré sa Vám páčia viac?


So šperkami to tiež neprehnala a vzala si na seba len jeden prsteň s „bodliakmi“ :) značky Fallon.

Celkový výzor harmonicky dotvárali romanticky rozpustené vlasy a linkou zvýraznené oči. Opäť sa potvrdilo, že sa oplatí vsadiť na jednoduchosť, ktorá len podtrhne naozajstnú krásu ženy. Páčil sa Vám tento outfit?


XOXO,

               
         Tina

1 komentár:

Ďakujem za Vaše názory a pripomienky. Rada si ich prečítam v komentároch!

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...