12. 6. 2012

Trend - kombinácia oranžovej a fialovej

Kombinovať zdanlivo nekombinovateľné je umenie. V móde to platí dvojnásobne. Najviac je to vidieť na farbách. Keby Vám niekto ešte pred časom povedal, že má v pláne sa obliecť do oranžovej a fialovej, asi by ste sa na neho pozerali, či sa nezbláznil. Ale opak je pravdou. Celý fashion svet, dizajnéri a aj celebrity sa do tejto na oko bláznivej kombinácie zamilovali.
Módna kombinácia oranžovej a fialovej

Všetci veľmi dobre vieme, že oranžová a fialová priťahujú na seba pozornosť a vedia to aj celebrity. Keď vstúpite do miestnosti zahalené v týchto farbách, zaručene neostanete nepovšimnuté. Okrem iného je to dokonalá farebná zmes na leto.
Kim Kardashian
Kim Kardashian

Cheryl Cole
Cheryl Cole

Jessica Alba
Jessica Alba

Rihanna
Rihanna

Preto som aj na dnes vybrala oranžovo-fialový outfit. Dúfam, že sa Vám bude páčiť :)

Šaty sú od svetoznámeho dizajnéra Emilia Pucci, ktoré vyzerajú vďaka svojmu geometrickému vzoru nesmierne štýlovo.
Šaty, Emilio Pucci
Šaty, Emilio Pucci

Sandálky na platforme pochádzajú zase z dielne Jimmyho Choo. Sú potiahnuté bielym saténom a v tej sekunde, čo si ich obujete Vás vynesú na piedestál.
Jimmy Choo, sandálky na platforme
Jimmy Choo, sandálky na platforme

Bez šperkov to samozrejme nepôjde a na dnes som k šatám vybrala krásne visiace zlaté náušnice značky Monica Vinader. Kombinácia bielych kryštálov s tajomným fialovým ametystom je nádherná a pôsobí elegantne a a moderne zároveň. Využijete ich aj na denné nosenie a zároveň aj k večerným róbam.
Monica Vinader, náušnice
Monica Vinader, náušnice

Ako kabelku k tomuto outfitu som zvolila kráľovnú medzi kabelkami. Oranžovú Birkin bag, alebo „Birkinku“ od svetoznámej značky Hermes. Ak máte zvyšných 4000 EUR, zakúpiť si ju môžete iba v značkových Hermes obchodoch. Iste, môžete si kúpiť presné napodobeniny za pár desiatok EUR, ale kvalitou, ani výzorom sa to nikdy nepriblíži k originálu.
Kabelka Birkin, Hermes
Kabelka Birkin, Hermes

No a elegantnú bodku v celkovom výzore tvorí OPI lak na nechty v jemne fialkovej farbe, odtieň Do You Lilac It?
OPI, Do You Lilac It?
OPI, Do You Lilac It?

Čo hovoríte na dnešný outfit? Páči sa Vám kombinácia oranžovej a fialovej, alebo naopak, by ste si ju v živote na seba neobliekli?

XOXO,

               
         Tina

2 komentáre:

Ďakujem za Vaše názory a pripomienky. Rada si ich prečítam v komentároch!

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...