30. 5. 2012

Trend - farebné nohavice

Aj keď klasické rifle ostanú večnou klasikou, na jar a v lete máme chuť experimentovať a hrať sa s farbami. A nič tak neoživí outfit tak ako farebné rifle. Doslova cez noc sa farebné rifle stali hitom a najväčším trendom v uliciach po celom svete. Mne sa osobne takéto rifle veľmi páčia, nakoľko je to skvelý spôsob ako si užívať komfort džínsov, ale vďaka jasným a hravým farbám vyniknete v dave. A vedia to aj celebrity!
Tak ako pri každom trende, tak aj tu si treba zvážiť, k čomu a ako výrazné farebné rifle budete nosiť. Samozrejme, je to hlavne na Vás a na Vašom vkuse, ale s nasledovnými štyrmi spôsobmi zaručene nič nepokazíte.

Neutrálne

Nič nepokazíte, keď farebné, alebo vzorované nohavice skombinujete s čiernym, bielym, krémovým, hnedým, alebo béžovým topom. Akákoľvek farba nohavíc úžasne vynikne pri bielom dlhom tričku, či čiernej hodvábnej blúzke, alebo béžovom svetríku. Tento štýl je skvelý najmä pre ľudí, čo nikdy predtým výrazné farby nenosili a už vôbec nie na nohaviciach. Postupne si zvyknete a svoje farebné nohavice si zamilujete!

Colorblocking
Colorblocking znamená kombinovanie výrazne farebných kúskov a je mimoriadne obľúbený už niekoľko sezón. Možno sa to niekomu zdá byť priveľmi uletené, ale tento štýl sa skvele hodí k ľuďom, čo radi pútajú pozornosť. Ak si nie ste isté, aké farby môžete zmixovať dokopy, skúste sa prehrabať vo svojom šatníku a na posteľ si poukladajte kombinácie, ktoré sa Vám pozdávajú najviac. Osobne si myslím, že keď sa dáte na colorblocking je nesmierne štýlové, keď kombinujete pastelové farby s pastelovými a výrazné s výraznými. Celkový výzor dolaďte doplnkami a môžete vyraziť :)





Kombinácia so vzorom
Ďalší zo spôsobov ako zažiariť vo farebných nohaviciach je skombinovať ich s nejakým výrazným vzorom. Predstavte si červené rifle spolu s bielo – modrým námorníckym tričkom. Alebo bodkovaný top, kvetinková blúzka, svetrík s geometrickým vzorom...to všetko ide skvele dokopy. Vyzerá to hravo, trendy a zaujímavo.
 

Nezabudnite na sako!
Aj keď býva slnečno a všetci máme nutkanie vybehnúť von len v tričku, nezabúdajte na chladnejšie večery. K farebným nohaviciam si vezmite ľahké sako, budete vyzerať štýlovo a zároveň sa vyhnete nepríjemnej nádche. Či už si vyberiete sako bledej farby, trenchcoat, alebo jarnú bundičku, všetky splnia svoj účel a harmonicky doplnia Váš celkový výzor.


A čo Vy? Už máte farebné nohavice vo svojom šatníku, alebo len o nich uvažujete? Ako a s čím ich najradšej nosíte? Rada si Vaše skúsenosti a názory prečítam v komentároch :)


Keby ste mali záujem, značkové farebné nohavice si môžete kúpiť napríklad tu.


XOXO,

               
         Tina

29. 5. 2012

Leighton Meester Outfit, 24.11.2010, Španielsko

Pre dnešný deň som vybrala outfit krásnej herečky Leighton Mesteer, ktorú mnohí poznáte vďaka úspešnému americkému seriálu Gossip girl. Mala na sebe prenádherné šaty značky Versus zaujímavého strihu, ktoré nechajú vyniknúť ženské krivky a opticky zúžia pás. Nájdete na nich prestrihy zamatovej látky, vďaka čomu šaty vyzerajú neobyčajne elegantne a honosne. Mne sa tento typ šiat veľmi páči, lebo pôsobí žensky a sofistikovane sexi. Nemyslím si, že žena potrebuje mať „výstrih až po pupok“ aby pôsobila zvodne. Šaty si môžete zakúpiť napríklad tu.






K tomu mala Leighton obuté topánky na platforme značky Pierre Hardy. Tie už žiaľ dnes nezoženiete bežne v obchodoch, možno iba ak ich niekto predáva už použité. Tieto krásne sandálky na platforme majú koženú podrážku a tiež platforma je potiahnutá kožou. Majú vykrojenú špičku a aj pätu a celé sú zdobené farebnými zamatovými krúžkami. Podpätok meria 12 cm a okrem hnedej farby boli dostupné aj v čiernom prevedení. Ktoré sa Vám páčia viac?


So šperkami to tiež neprehnala a vzala si na seba len jeden prsteň s „bodliakmi“ :) značky Fallon.

Celkový výzor harmonicky dotvárali romanticky rozpustené vlasy a linkou zvýraznené oči. Opäť sa potvrdilo, že sa oplatí vsadiť na jednoduchosť, ktorá len podtrhne naozajstnú krásu ženy. Páčil sa Vám tento outfit?


XOXO,

               
         Tina
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...